Worden lakens nog gebruikt?

slaapkamer

Waar voorheen een laken werd gebruikt bij een deken, is deze overbodig geworden door de komst van het dekbed. Maar vandaag de dag wordt het laken wel op een andere manier gebruikt, in de meeste gevallen op je matras om op te liggen. Heel vaak kom je de lakens ook tegen in bungalowparken of hotels, daar worden de bedden er nog vaak mee opgemaakt. Is het erg warm in de zomer, dan worden lakens ook vaak gebruikt om onder te liggen in plaats van een dekbed.

Verschillende kleuren

Net als alle andere beddengoed is het ook leuk als een laken een beetje past bij bijvoorbeeld je dekbed, in de webshop van smulderstextiel.be heb je verschillende kleuren lakens. Maar ook de materialen kun je kiezen, flanel is perfect voor in de winter omdat het lekker warm is en zacht. Katoen is voor zowel zomer en winter geschikt, in de zomer zijn katoenen lakens lekker koel om op te liggen. Lakens zijn er voor zowel een als tweepersoonsbedden in diverse kleuren en maten.

laken

Let op het materiaal

Wil je een laken kopen bij smulderstextiel.be is het zaak dat je goed oplet welk materiaal je neemt, neem je een stof die niet comfortabel ligt of waar je niet tegen kunt dan kan dit ten koste gaan van de nachtrust. Gelukkig zijn er vele verschillende materialen verkrijgbaar, van comfortabel katoen tot luxe satijn om je bed een luxe uitstraling te kunnen geven. Met de juiste kleur, voegt een laken echt iets toe op je bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *