Wilt u ook graag zuinige led kerstverlichting kopen?

Het is bijna kerst en dat betekent weer alle kerstspullen uit de kelder pakken en alles gezellig opzetten samen met mijn man. We gebruiken al 2 jaar dezelfde led kerstverlichting alleen ging hij vorig jaar plotseling kapot toen hij in de kerstboom zat, heel vervelend. We hebben toen nieuwe led kerstverlichting gehaald alleen die was ook niet echt van goede kwaliteit. Nu zijn we weer bezig met nieuwe kerstspullen inkopen dus ben ik opzoek naar een website waar ze led kerstverlichting veerkopen van goede kwaliteit. Ik ging online opzoek en ik kwam terecht op de website kerstverlichtingbuiten.com/be. Ze verkopen hier lichtsnoeren, dankrand, gevel & overspanning, kerstbomen voor buiten zoals, fairybell, vlaggenmast kerstboom, kerstboom op paal, kerstboom aan de muur, twinkly, hangende kerstboom en deurkerstboom, kerstversieringen buiten zoals kerstfiguren, kerstkransen en kerssterren met verlichting. Ik ging naar de pagina led kerstverlichting, en ik zag al gelijk dat er veel opties zijn waar ik uit kan kiezen. De led kerstverlichting is geschikt voor zowel buiten als voor binnen dus dit is fijn voor de mensen die ook lekker de voortuin willen versieren met lichtjes. Ze hebben led kerstverlichting in het klassiek warm wit met een zwarte snoer en 720 lampjes, 480 lampjes, 360 lampjes, 240 lampjes, 180 lampjes, 120 lampjes,80 lampjes en 40 lampjes. Ze hebben dezelfde led kerstverlichting ook met een witte snoer en verschillende hoeveelheid lampjes. Ze verkopen ook led kerstverlichting met een koud wit licht en gekleurd licht. Bij de led kerstverlichting met gekleurd licht is er nog een filmpje met een sfeerimpressie van de 8 verschillende functies van de verlichting. De kleur lichtjes zijn in het geel, groen, rood en blauw. Er is een timerfunctie ingebouwd, 8 uur aan en 16 uur uit. De verlichting heeft een lengte van 36 meter, de aanloopsnoer heeft een lengte van 3 m en de totale lengte is dan 39 meter. De verlichting is niet koppelbaar dus dat is fijn om te weten. De tussenruimte tussen de lampjes zijn 7,5 cm. De branduren van de led kerstverlichting zijn 20.000 tot 30.000 uren en dat is aardig veel. Er zit een garantie op het product die in aanschaft van 2 jaar lang.

Led kerstverlichting voor zowel binnen als voor buiten

Ze hebben veel producten op de website waar u uit kunt kiezen om te versieren voor de kerst. Ze zijn goed te bereiken en hebben een beoordeling van 9,3 op basis van +9.000 beoordelingen. Er staat veel informatie beschreven over het product waar u naar opzoek bent, er staat beschreven wat het doet, hoelang hij het doet etc. U kunt heel snel antwoorden op uw vragen krijgen door op de pagina veel gestelde vragen te bekijken.

U kunt de website ook bezoeken

Ik heb goede nieuwe kerstverlichtingen gevonden van veel betere kwaliteit dus ik raad de website aan omdat:

  • U goede kwaliteit spullen krijgt
  • Er veel informatie op de website staat
  • U heeft een groot assortiment om uit te kiezen

Als u meer informatie wilt over de producten kunt u de website nog bezoeken. U zult zien dat u hier heel veel moois kunt kopen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *