Op zoek naar doopsuiker?

Logo Snoepman

Heb je een baby gekregen of is een vriend of vriendin mama of papa geworden en wil je lekkere snoep geven en ben je op zoek naar doopsuiker dan ben je hier op het goede adres. Je hebt veel verschillende soorten snoep hiervan. Weet je nog niet precies welke snoep je wilt, kijk dan op onze website daar vind je namelijk alle informatie die je nodig hebt. 

Waarom hiervoor kiezen?

Wanneer je doopsuiker wilt bestellen is er veel keus dus is het erg lastig om een goede keus te maken. Je kunt namelijk het snoep bestellen in verschillende kleuren, geuren, smaken en vormen. De verschillende kleuren waarin het suiker te verkrijgen zijn natuurlijk de kleuren blauw met wit en roze met wit. Ook kun je er voor kiezen om de kleur goud, oranje, geel of groen te kiezen, op deze manier heb je in ieder geval genoeg keuze in de kleur. Ook heb je verschillende soorten doopsuiker zoals mini chocolade dragees, deze heb je in de vormen rond en in de vorm van een hartje. Ook heb je natuurlijk geboorte muisjes, je kunt er ook voor kiezen om deze dan in een babyflesje te stoppen, dit is natuurlijk leuker om te geven. Wanneer je een keuze hebt gemaakt met welk soort snoep je neemt kun je ook op een originele en leuke manier het laten verpakken, denk hierbij aan een leuk potje van glas of een leuk doosje. 

Bestellen

Je kunt het bestellen per 250 gram, wanneer wij het suiker wat jij besteld hebt verpakken en bij je afleveren zit dit in een een authentieke puntzak. Wanneer je dit op een andere manier wilt, moet je ons even een berichtje sturen en kunnen wij je hierbij helpen en tips geven. Ook kun je kiezen om een zak te bestellen van 1 kilogram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *