Met de hond op avontuur!

Tijdens de zomermaanden zijn er weer vele activiteiten die we kunnen inplannen. We kunnen op bezoek bij vriendin, op een stedentrip, vakantie, maar zijn er ook vele avontuurlijke uitjes te beleven vlakbij huis. De zonnige dagen zijn ideaal om eens op stap te gaan met de hond! Kies voor een wandeling in het bos, een avondwandeling over het strand of kies zelf voor een leuk uitje. Met de verschillende producten van Trixie zorg je ervoor dat je ieder avontuur zorgeloos kunt beleven. In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Samen op de fiets

Wanneer je op stap gaat met de hond, zou je ervoor kunnen kiezen om de hond gemakkelijk mee te nemen met de auto. Echter is dit niet altijd de meest milieubewuste oplossing en is het ook niet altijd fijn voor de hond. Trixie beschikt nu over een speciale hondenfietskar! Dit is een speciale kar die je kunt bevestigen aan de fiets, waarmee de hond comfortabel en gemakkelijk mee zal gaan op de fiets!

Gemak voor iedere hond

Ook wanneer je hond gewond is aan een pootje of juist graag wilt zwemmen, zijn er vele mogelijkheden te vinden bij Trixie. De meeste honden kunnen zwemmen, maar zijn er ook zwemvesten te verkrijgen voor je hond. Hierdoor beschikt je hond altijd over de juiste ondersteuning en valt hij op!

 

Wanneer een pootje absoluut niet vies of nat mag worden omdat hier zich een wondje bevindt, kun je een beschermkous aanschaffen. De beschermkous is te verkrijgen in verschillende maten, zodat er ten alle tijden de juiste bescherming kan worden geboden!

Een lekkere snack tussen de activiteit door

Wanneer je samen met de hond eenmaal een stuk hebt geandeldmof hebt gespeeld, is het ook eens goed om tussendoor een kleine pauze te nemen. Om je hond te verwennen, zijn er bij Trixie de lekkerste snacks te verkrijgen. Er zijn zowel snacks voor kleine, als voor grotere honden te verkrijgen. Met een kleine pauze kunnen jullie allebei weer even opladen, om vervolgens weer verder te gaan met de wandeling!

Trixie, alles waar je hond naar verlangt!

Trixie biedt dus een ruim assortiment met verschillende producten voor je hond, maar ook voor katten, knaagdieren, vogels en meer! Bij Trixie vindt je producten om je huisdier te vermaken, te vervoeren, maar zijn er ook verschillende snacks te verkrijgen voor ieder huisdier. Je zult in één keer klaar zijn met het bestellen van alle benodigdheden voor je huisdier, in tegenstelling tot wanneer je dit bij verschillende winkels zult moeten kopen. Neem snel eens een kijkje bij Trixie en zet je huisdier eens in het zonnetje!