Gabor damesschoenen

Gabor damesschoenen

Gabor damesschoenen heeft veel verschillende soorten schoenen: sneakers, boots, pumps, instappers, sandalen en slippers. Al deze schoenen zijn modieus en van hoge kwaliteit. De schoenen hebben een goede pasvorm. Dit komt doordat de schoenen in 3 verschillende wijdtes verkrijgbaar zijn: F,G en H, hierdoor zit er voor elke breedte voet een schoen bij. De maten van de schoenen lopen van maat 35 tot maat 43½. De schoen heeft een uitneembaar voetbed, waardoor je ook je eigen zooltjes in de schoen kunt leggen.

Gabor damesschoenen

De kwaliteit van gabor damesschoenen

De schoenen zijn gemaakt van soepele materialen, dit zorgt ervoor dat de schoenen lekker zitten en lekker lopen. Een voorbeeld hiervan is dat we schoenen hebben die niet gevoerd zijn, hierdoor sluit de schoen perfect aan de voet aan en kan de voet warmte via het ademende bovenleer ontsnappen.

Ook hebben de schoenen soepel leer en flexibele latex zolen, die zijn opgebouwd uit meerdere componenten: dempende loopzolen met luchtkussentjes, uitneembare inlegzolen en veel meer. Dit zorgt ervoor dat iedereen lekker op de schoenen kan lopen. De schoenen bestaan uit flexibele details zoals elastiek, sluitingen, elastische inzetten of klittenbandsluitingen. Zo zijn ze functioneel en tegelijkertijd zitten ze erg lekker. De schoenen zijn verkrijgbaar in het blauw, bordeaux, bruin, cognac, geel, goud, grijs, groen, rood, wit, zilver en zwart. De prijzen liggen tussen de € 25,00 en € 135,00.